Conversie optimalisatie in 2022: zo haal je meer uit je webshop Lees verder

Wie wij zijn

Wedigify is een full service e-commerce bureau in Rotterdam. Met meer dan 10 jaar ervaring in e-commerce helpen wij retailers, merken en groothandels met het realiseren van hun omnichannel strategie. Met onze kennis en ervaring aan zowel de bureau- als klantzijde weten wij als geen ander hoe wij impact moeten maken en digitale groei te versnellen en te behouden.

    Waarom kiezen voor wedigify?
  • Gecertificeerde specialisten
  • 10+ jaar ervaring
  • Proactief, transparant en duidelijke communicatie
Direct aan de slag
Wedigify

Met trots werken wij voor de volgende klanten

Not your average agency

Door samenwerkingen en jarenlange ervaringen aan de bureauzijde weten wij als geen ander wat essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Het leveren van een goede service is iets wat je van ons mag verwachten. Waar wij ons op willen focussen is een nauwe samenwerking door proactief op te stellen en transparant te zijn in onze werkzaamheden. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te weten wat er speelt binnen de organisatie van onze klanten, zodat wij continue kunnen bijdragen aan een optimale afstemming in de geleverde services.

Aan de slag gaan met wedigify?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Wij hebben alles in huis om dit mogelijk te maken. Zin om eens te sparren? Wij maken graag kennis met jouw ideeën en online uitdagingen.

Marc van Willigen
Marc van Willigen
E-commerce specialist
contact

Projecten waar we trots op zijn

Hierbij een aantal projecten waar we trots op zijn. Projecten waarvan wij vinden dat ze succesvol zijn of voor ons een bijzondere uitdaging aan zat. (More coming soon)

Blogberichten Bekijk alle blogs

Lees hier onze e-commerce blogs, trends en tips.

Wedigify

Ook online groeien?

Wij maken graag kennis met jouw ideeën en online uitdagingen.

Maak een afspraak
W Hoe kunnen we je helpen?