Ontdek hoe onze SEO-hefboomstrategie de omzet met 250% verhoogde voor Greenfield Fashions

Shopify

Verken de mogelijkheden van Shopify voor jouw online winkel. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid, schaalbaarheid en aanpasbaarheid, biedt Shopify een goede basis om jouw e-commerce ambities te realiseren.

De springplank voor startende webshops

Voor ondernemers die hun eerste stappen zetten in de e-commerce wereld, biedt Shopify een goede basis. Dit platform elimineert technische complexiteit en maakt het mogelijk om met beperkte inspanning een aantrekkelijke en functionele online winkel op te zetten. Van het kiezen van het juiste thema tot het integreren van diverse betalingsmethoden en het optimaliseren voor zoekmachines wat het een solide keuze maakt voor elke startende ondernemer.

Shopify webshop voor duurzame groei

Het creëren van een Shopify webshop is slechts het begin; het optimaliseren voor duurzame groei is waar de echte uitdaging ligt. Shopify stelt je in staat om elk aspect van jouw webshop te finetunen, van het verbeteren van de laadsnelheden tot het verzekeren van een mobielvriendelijke ervaring en het implementeren van effectieve SEO-strategieën. Deze optimalisaties zijn vang belang om niet alleen meer verkeer naar je site te trekken, maar ook om dit verkeer om te zetten in betalende klanten.

Met Shopify's uitgebreide analytics kun je bovendien gedragingen van bezoekers analyseren, prestaties van productpagina's bijhouden en de marketinginspanningen daarop aanpassen. Dit alles maakt Shopify een solide platform dat jouw webshop niet alleen vandaag maar ook morgen ondersteunt in zijn groei.

Uv-fashions | Wedigify

"Wedigify heeft onze webshop flink onder handen genomen en we zijn weer helemaal up-to-date met de nieuwste Magento-versie en het alom geprezen Hyvä-template. Door omstandigheden hebben we zelf weinig kunnen ‘meehelpen’ in de diverse stadia van ontwikkeling tot aan de livegang. Echter was dit geen probleem. Wedigify heeft alles proactief opgepakt en, indien er knelpunten waren, altijd in goed overleg bepaalde knopen doorgehakt. Kennis van zaken; en zoals ze in Rotterdam zeggen: niet lullen maar poetsen!"

Sjoerd Muijser

Uv-fashions

Naadloze Integratie

Efficiënte koppeling met zakelijke tools voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering.

Professionele Ondersteuning

24/7 toegang tot klantenservice, helpdocumentatie en een actieve gebruikerscommunity.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Topbeveiliging en betrouwbare infrastructuur beschermen jouw webshop en klantgegevens.

Laten we kennismaken.

Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe we samen jouw e-commerce ambities kunnen realiseren.