Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en sluit je aan bij ons team.

PIM-systeem

Beheer en optimaliseer jouw productinformatie op één centrale plek met ons geavanceerde Product Informatie Management (PIM) systeem. Ontworpen om de efficiëntie te verhogen, de marktintroductietijd te verkorten en de kwaliteit van jouw productdata over alle verkoopkanalen te verbeteren.

Centraliseer jouw productdata

Een gecentraliseerd PIM-systeem elimineert de noodzaak voor verspreide spreadsheets en databases door alle productinformatie op één plek te verzamelen. Dit maakt het beheren van productgegevens over verschillende kanalen en markten heen niet alleen eenvoudiger maar ook consistenter. Met real-time updates zorgt het systeem ervoor dat wijzigingen onmiddellijk worden weerspiegeld over alle platforms, waardoor de kans op fouten vermindert en de interne efficiëntie verbetert.

Integreer een PIM-systeem met Magento of Shopify

Door een PIM-systeem te integreren met Magento of Shopify, wordt het beheer van productgegevens gestroomlijnd, wat resulteert in een hogere consistentie en nauwkeurigheid van informatie over verschillende webshops.

Het beheren van uitgebreide productcatalogi in verschillende talen wordt aanzienlijk vereenvoudigd, waardoor teams efficiënter kunnen werken en cross-border verkoopmogelijkheden mogelijk maakt.

Marc
E-commerce specialist

Benieuwd hoe wij een PIM-systeem implementeren en naar de mogelijkheden?

Uv-fashions | Wedigify

"Wedigify heeft onze webshop flink onder handen genomen en we zijn weer helemaal up-to-date met de nieuwste Magento-versie en het alom geprezen Hyvä-template. Door omstandigheden hebben we zelf weinig kunnen ‘meehelpen’ in de diverse stadia van ontwikkeling tot aan de livegang. Echter was dit geen probleem. Wedigify heeft alles proactief opgepakt en, indien er knelpunten waren, altijd in goed overleg bepaalde knopen doorgehakt. Kennis van zaken; en zoals ze in Rotterdam zeggen: niet lullen maar poetsen!"

Sjoerd Muijser

Uv-fashions

Laten we kennismaken.

Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe we samen jouw e-commerce ambities kunnen realiseren.