Ontdek hoe onze SEO-hefboomstrategie de omzet met 250% verhoogde voor Greenfield Fashions

Magento integraties en koppelingen

Magento biedt talloze integraties en koppelingen die het mogelijk maken om het platform te integreren met andere systemen en applicaties. Denk aan: Integraties met betaalsystemen, verzendsystemen, CRM-systemen, social-media kanalen, maar ook integraties met ERP systemen zoals: Exact Online, SAP & Microsoft Dynamics. Dit maakt Magento zeer flexibel en veelzijdig als e-commerce software.

Versimpel je marketplace strategie

Het beheren van meerdere verkoopkanalen is essentieel in de e-commerce wereld van vandaag. Magento integraties met multi-channel beheertools vereenvoudigen dit proces aanzienlijk, door je in staat te stellen producten, bestellingen en klantgegevens centraal te beheren. Deze integraties synchroniseren je aanbod met platforms zoals Amazon, BOL, Zalando en sociale media, waarbij ze tijd besparen en fouten verminderen. Ze bieden ook inzichten in kanaalprestaties, wat helpt bij het optimaliseren van je verkoopstrategieën. Zo kun je efficiënter werken, een consistente merkervaring bieden en je verkoop vergroten.

Naadloze ERP- en CRM-integraties voor Magento

Het koppelen van je Magento webshop aan ERP- en CRM-systemen is een slimme zet voor een gestroomlijnde en klantvriendelijke webshop. Deze integraties geven je een duidelijk beeld van hoe je bedrijf draait en hoe je klanten met je merk omgaan. Dit inzicht is belangrijk om goede beslissingen te kunnen maken en je klantenservice te verbeteren.

Door jouw ERP en CRM met Magento te integreren, krijg je handige tools in handen die helpen je bedrijfsprocessen te automatiseren en je interactie met klanten te verbeteren. Dit helpt je niet alleen om efficiënter te werken, maar zorgt er ook voor dat je klanten een betere ervaring hebben met je merk. Zo bouw je aan een stevige basis voor groei en succes online.

Marc
E-commerce specialist

Ontdek hoe Magento integraties en koppelingen jouw e-commerce activiteiten kunnen transformeren voor een krachtige en toekomstbestendig e-commerce platform.

Uv-fashions | Wedigify

"Wedigify heeft onze webshop flink onder handen genomen en we zijn weer helemaal up-to-date met de nieuwste Magento-versie en het alom geprezen Hyvä-template. Door omstandigheden hebben we zelf weinig kunnen ‘meehelpen’ in de diverse stadia van ontwikkeling tot aan de livegang. Echter was dit geen probleem. Wedigify heeft alles proactief opgepakt en, indien er knelpunten waren, altijd in goed overleg bepaalde knopen doorgehakt. Kennis van zaken; en zoals ze in Rotterdam zeggen: niet lullen maar poetsen!"

Sjoerd Muijser

Uv-fashions

Gepersonaliseerde klantbeleving

Creëer een unieke winkelervaring door Magento te koppelen met geavanceerde personalisatie- en marketingtools.

Efficiënt voorraadbeheer

Automatiseer jouw voorraadbeheer en verminder handmatige fouten met real-time synchronisatie tussen Magento en jouw ERP-systeem.

Wereldwijde groeimogelijkheden

Verken nieuwe markten met gemak dankzij Magento integraties die ondersteuning bieden voor meerdere talen en valuta's.

Laten we kennismaken.

Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe we samen jouw e-commerce ambities kunnen realiseren.