Ontdek hoe onze SEO-hefboomstrategie de omzet met 250% verhoogde voor Greenfield Fashions

Magento Hyvä

Ontdek de kracht van Magento Hyvä, de toekomst van snelle en efficiënte Magento webshops. Magento Hyvä zet nieuwe standaarden voor snelheid, gebruiksgemak en aanpasbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die voorop willen lopen in de digitale handelsruimte.

Magento webshop laten maken

Wil je jouw webshop een boost geven? Onze specialisten helpen je soepel over te stappen naar Magento Hyvä. We zorgen dat je Magento webshop sneller en gebruiksvriendelijker wordt. Magento Hyvä maakt je site niet alleen sneller, maar ook makkelijker te gebruiken voor jou en je klanten. Bovendien krijgt je webshop een frisse, moderne uitstraling die helemaal van deze tijd is. Stap nu over en maak je Magento webshop klaar voor de toekomst.

Upgrade en migreer naar Magento Hyvä

Bij Wedigify starten we elk project met een analyse van je huidige webshop om je specifieke behoeften te begrijpen. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakt plan voor de migratie naar Magento Hyvä, waarbij we rekening houden met zowel technische als designvereisten. We implementeren de nieuwste Hyvä-functies voor verbeterde snelheid en gebruikservaring, terwijl we ook de webshop een frisse, moderne uitstraling geven.

Gedurende het hele proces werken we nauw met jou samen, bieden regelmatige updates. Na lancering van de vernieuwde site, bieden we uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat je team volledig klaar is om de nieuwe omgeving te beheren.

Pavel
Front-end developer (Hyvä)

Benieuwd naar de mogelijkheden met Magento Hyvä? Neem contact op en laten we kijken naar de mogelijkheden.

Uv-fashions | Wedigify

"Wedigify heeft onze webshop flink onder handen genomen en we zijn weer helemaal up-to-date met de nieuwste Magento-versie en het alom geprezen Hyvä-template. Door omstandigheden hebben we zelf weinig kunnen ‘meehelpen’ in de diverse stadia van ontwikkeling tot aan de livegang. Echter was dit geen probleem. Wedigify heeft alles proactief opgepakt en, indien er knelpunten waren, altijd in goed overleg bepaalde knopen doorgehakt. Kennis van zaken; en zoals ze in Rotterdam zeggen: niet lullen maar poetsen!"

Sjoerd Muijser

Uv-fashions

Verminderde complexiteit, vanaf nul opgebouwd

Hyvä themes is een zeer goed alternatief voor headless/PWA-oplossingen.

Prestaties als nooit tevoren

De hoeveelheid code is drastisch verminderd en bereiken we maximale prestaties.

Verkort time-to-market

Bespaar tot 30% aan gemiddelde tijd tot oplevering.

Laten we kennismaken.

Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe we samen jouw e-commerce ambities kunnen realiseren.