Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en sluit je aan bij ons team.

Overname webshop beheer

Op zoek naar een nieuwe technische partij voor het technische beheer van je webshop? Met onze expertise en pragmatische aanpak zorgen we voor een soepele overgang en optimalisatie van je huidige online platform. Bij ons staat techniek in dienst van jouw succes, waardoor we niet alleen de prestaties van je webshop verbeteren, maar ook kostenbesparingen realiseren.

Op zoek naar een nieuwe digital partner?

Het overnameproces begint met een evaluatie (codereview) van je huidige platform, waarbij we specifieke verbeterpunten en kansen identificeren. Vervolgens stellen we een op maat gemaakte overname- en optimalisatiestrategie op, inclusief codereviews, bugfixes, en performance optimalisatie.Tijdens de transitiefase zorgen we voor een naadloze overgang met minimale onderbreking. Na de overname bieden we voortdurende ondersteuning en adviseren we over doorontwikkeling en kostenreductie met het oog op toekomstige groei en schaalbaarheid van jouw webshop.

Codereviews

Performance optimalisatie

Doorontwikkeling

Proactief en transparant

Bij Wedigify zijn we ons bewust van de frustraties die kunnen ontstaan wanneer huidige partners of bureaus niet voldoen aan de verwachtingen in kwaliteit, proactiviteit en samenwerking. Onze overnameservice richt zich daarom niet alleen op het oplossen van technische uitdagingen en het verbeteren van je webshop, maar ook op het herstellen van deze tekortkomingen.

Met efficiënte overgangsprocessen en diepgaande Magento 2 expertise beloven we open communicatie en een partnerschap gericht op succes. Kiezen voor Wedigify betekent kiezen voor een toegewijd team dat jouw groei en doelen prioritiseert.

Marc
E-commerce specialist

Op zoek naar een nieuwe digital partner? Ontdek de mogelijkheden en plan een vrijblijvend gesprek in.

van der Garde Tuinmeubelen | Wedigify

"Bij Van der Garde Tuinmeubelen zijn we enorm blij met de samenwerking met Wedigify, al vanaf het allereerste begin. Hun pragmatische aanpak en de directe communicatielijnen voelen alsof we echt samen aan hetzelfde doel werken. Ben je op zoek naar een partij met veel kennis, korte communicatielijnen en snel kunnen schakelen? Een absolute aanbeveling!"

Gerhard Heierman

van der Garde Tuinmeubelen

Soepele transitieproces

Een vlotte overname met minimale verstoring van de bedrijfsvoering.

Performance optimalisatie

Merkbare verbeteringen in laadtijden en algehele prestaties voor een betere klantbeleving.

Kostenbesparingen

Identificeren van efficiënties die kosten verlagen zonder in te leveren op kwaliteit of prestaties.

Laten we kennismaken.

Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe we samen jouw e-commerce ambities kunnen realiseren.