Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en sluit je aan bij ons team.

Gezamenlijk elke dag een stap vooruit

Bij Wedigify, gevestigd in Rotterdam, zijn we een full-service digitaal bureau dat zich elke dag opnieuw wil bewijzen in de snel veranderende wereld van e-commerce. Als specialisten in Magento (Hyvä) en Shopify, combineren we onze technische expertise met datagedreven inzichten om jouw online onderneming te laten bloeien. We zijn ambitieus en resultaatgericht, met de drive om elke dag het verschil te maken in een digitale wereld die nooit stilstaat.

Samen aan succes bouwen

We streven naar een duidelijke en transparante benadering, gericht op concrete resultaten. Ons doel is niet alleen om je e-commerce platform te laten groeien, maar ook om het traject aangenaam en prettig te maken. Met Wedigify kies je voor een partner die succes net zo belangrijk vindt als een goede samenwerking.

Inzet

Ons credo is dat klantloyaliteit elke dag opnieuw verdiend moet worden. We herinneren ons altijd onze roots en benadrukken dat succes niet zomaar komt aanwaaien. Inzet is cruciaal.

Efficiëntie
Één team één taak
Resultaten
Transparantie
Welkom

Ontmoet het team achter Wedigify

Bij Wedigify vormen we een hecht team van digitale experts. Experts met een passie voor e-commerce, die de digitale wereld begrijpen. Marketeers die zich laten leiden door data, en ontwikkelaars die precisie en kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Patrick
SEO-consultant
Bas
Support
Ievgenii
Teamlead development
Marina
Project-manager
Zarah
E-mailmarketing constultant
Iris
Digitale strateeg
Marc
E-commerce specialist
Pavel
Front-end developer (Hyvä)
Dmytro
Developer
Giulia
Campaign & marketing consultant
Lara
SEO-consultant
Hanna
Front-end developer
Klanten aan het woord
In de woorden van onze klanten: hun ervaringen

Bij het opzetten van onze marketplace verkoop heeft Wedigify een belangrijk aandeel gehad. Het werkt prettig dat ze kennis en ervaring van de verschillende systemen hebben. Ook na het opzetten kan je prettig sparren over vragen en verbeteringen.

Dugros

Arnout van Nieuwaal

Wedigify heeft onze webshop flink onder handen genomen en we zijn weer helemaal up-to-date met de nieuwste Magento-versie en het alom geprezen Hyvä-template. Door omstandigheden hebben we zelf weinig kunnen ‘meehelpen’ in de diverse stadia van ontwikkeling tot aan de livegang. Echter was dit geen probleem. Wedigify heeft alles proactief opgepakt en, indien er knelpunten waren, altijd in goed overleg bepaalde knopen doorgehakt. Kennis van zaken; en zoals ze in Rotterdam zeggen: niet lullen maar poetsen!

Uv-fashions

Sjoerd Muijser

Bij Van der Garde Tuinmeubelen zijn we enorm blij met de samenwerking met Wedigify, al vanaf het allereerste begin. Hun pragmatische aanpak en de directe communicatielijnen voelen alsof we echt samen aan hetzelfde doel werken. Ben je op zoek naar een partij met veel kennis, korte communicatielijnen en snel kunnen schakelen? Een absolute aanbeveling!

van der Garde Tuinmeubelen

Gerhard Heierman

Laten we kennismaken.

Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe we samen jouw e-commerce ambities kunnen realiseren.