Voordelen van het inhuren van een extern e-commerce team. Lees verder

Magento support

Onze support desk helpt iedere dag onze klanten met het ondersteunen van hun dagelijkse werkzaamheden binnen Magento. Tot een simpele vraag over een winkelmand prijsregel tot het opmaken van een CMS-pagina in HTML. Onze Magento support desk zorgt er voor dat jouw online-afdeling snel en adequaat kan schakelen op de juiste momenten.

    Waarom kiezen voor magento 2 support?
  • Problemen oplossen: opsporen en oplossen van problemen
  • Tijdsbesparing: Bespaar tijd
  • Zekerheid: professionele en betrouwbare hulp door Magento experts
Direct aan de slag
Wedigify
Wedigify

Magento supportdesk

Onze Magento support desk is bedoeld om onze klanten te helpen met problemen of vragen die ze hebben over hun Magento webshop. Als onze klanten hulp nodig hebben, kunnen ze ons bereiken via onze support desk. Onze deskundige medewerkers zullen helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen. We doen ons uiterste best om alle aanvragen zo snel mogelijk te behandelen en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze service. Ook gebruik maken van onze Magento support desk? Meem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen.

Meer weten over magento 2 support

Aan de slag gaan met magento 2 support?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Wij hebben alles in huis om dit mogelijk te maken. Zin om eens te sparren? Wij maken graag kennis met jouw ideeën en online uitdagingen.

Marc van Willigen
Marc van Willigen
E-commerce specialist
contact
W Hoe kunnen we je helpen?