Magento integraties en koppelingen

Magento biedt talloze integraties en koppelingen die het mogelijk maken om het platform te integreren met andere systemen en applicaties. Denk aan: Integraties met betaalsystemen, verzendsystemen, CRM-systemen, social-media kanalen, maar ook integraties met ERP systemen zoals: Exact Online, SAP & Microsoft Dynamics. Dit maakt Magento zeer flexibel en veelzijdig als e-commerce software.

    Waarom kiezen voor magento 2 integraties en koppelingen?
  • Optimaliseer en automatiseer bedrijfsprocessen
  • Bespaar kosten en verhoog productiviteit
  • Focus op core-business
Direct aan de slag
Image Description
Image Description
Wedigify
Wedigify

Magento 2 api

Met de Magento API stelt ons in staat om integraties te maken met andere systemen, zoals financiële systemen, CRM-systemen en ERP-systemen. De Magento API kan ook worden gebruikt om gegevens op te halen vanuit Magento 2 voor analyse of om aangepaste functionaliteit te ontwikkelen voor een Magento 2-webshop.

Meer weten over magento 2 integraties en koppelingen

Magento koppeling exact online

Het koppelen van Magento aan Exact Online is een manier om de gegevens van uw webshop te integreren met uw financiële administratie. Er zijn verschillende manieren om Magento te koppelen aan Exact Online, afhankelijk van uw specifieke behoeften en vereisten.

Een van de manieren om Magento te koppelen aan Exact Online is door gebruik te maken van een integratie-app of -module. Er zijn verschillende opties beschikbaar, waaronder commerciële oplossingen en gratis open source-opties. Deze integratie-apps kunnen automatisch gegevens van Magento naar Exact Online overbrengen, zoals bestellingen, klantgegevens en productcatalogi.

Aan de slag gaan met magento 2 integraties en koppelingen?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Wij hebben alles in huis om dit mogelijk te maken. Zin om eens te sparren? Wij maken graag kennis met jouw ideeën en online uitdagingen.

Marc van Willigen
Marc van Willigen
E-commerce specialist
contact
W Hoe kunnen we je helpen?