Magento Hyvä

Hyvä themes is een perfect alternatief voor headless/PWA oplossingen, gebruikmakend van het PHP-templating systeem dat in Magento is ingebouwd. Hyva's front-end oplossing voor Magento is ontworpen om Magento webshops te helpen hun gebruikerservaring te verbeteren, conversies te verhogen en de verkoop te stimuleren.

Image Description
Image Description
Wedigify
Wedigify

Luma VS Hyvä

Een standaard Magento (Luma) thema laadt meer dan 200 JS/CSS bestanden. Hyvä laadt slechts 2 JS/CSS bestanden. Minder code betekent minder complexiteit, waardoor het veel gemakkelijker en voor ons leuker is om mee te werken.

Prestaties als nooit tevoren

De code naar de eindgebruiker wordt drastisch verminderd, waardoor maximale prestaties met Magento behaald kunnen worden. Standaard scoort Hyvä 100/100 score in Google PageSpeed en het passeert Core Web Vitals op alle statistieken met gemak.

Wat onmogelijk leek met Luma, en ongelooflijk moeilijk om te bereiken met PWA's, wordt gemeengoed met Hyvä. Betere prestaties leiden tot een betere gebruikerservaring, hogere conversiepercentages, hogere SEO-rankings en een hogere omzet.

W Hoe kunnen we je helpen?