Magento B2C | B2B

Magento is uitermate geschikt voor B2C, B2B of een hybride oplossing. Groei mee met de markt en benut de krachtige mogelijkheden van Magento als e-commerce oplossing

Image Description
Image Description
Wedigify
Wedigify

Is Magento geschikt voor Business to Business?

Magento is een open source e-commerce platform dat geschikt is voor zowel business-to-consumer (B2C) als business-to-business (B2B) transacties. Het platform biedt een breed scala aan functionaliteiten en tools die specifiek gericht zijn op het faciliteren van B2B verkoop, zoals het beheren van afnemersaccounts en groothandelsprijzen, het aanbieden van op afname gebaseerde kortingen en het aanbieden van bulkbestellingen en afnameorders.

Daarnaast biedt Magento ook mogelijkheden voor het integreren van B2B-specifieke processen, zoals het beheren van leveranciersrelaties en het aanbieden van self-service portals voor afnemers.

Meer weten over magento b2c | b2b

Is Magento geschikt voor Business to Consumer?

Magento is uitermate geschikt voor business-to-consumer (B2C) transacties. Het platform biedt een breed scala aan functionaliteiten en tools die specifiek gericht zijn op het faciliteren van B2C verkoop, zoals het aanbieden van verschillende betaalmethoden, het integreren van sociale media en het aanbieden van persoonlijke aanbevelingen aan klanten.

Daarnaast biedt Magento ook mogelijkheden voor het integreren van klantgerichte processen, zoals het beheren van klantrelaties en het aanbieden van self-service portals voor klanten.

Aan de slag gaan met magento b2c | b2b?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Wij hebben alles in huis om dit mogelijk te maken. Zin om eens te sparren? Wij maken graag kennis met jouw ideeën en online uitdagingen.

Marc van Willigen
Marc van Willigen
E-commerce specialist
contact
W Hoe kunnen we je helpen?