Conversie optimalisatie in 2022: zo haal je meer uit je webshop Lees verder

SEO optimalisatie

Ook online beter gevonden willen worden? Dat kan met behulp van SEO optimalisatie. SEO optimalisatie is een duurzame manier om organisch beter gevonden te worden binnen de online zoekmachines. Als SEO specialist kunnen we met behulp van handige seo-tools in kaart brengen welke zoekwoorden essentieel zijn voor jouw bedrijf om beter gevonden te worden.

    Waarom kiezen voor seo optimalisatie?
  • Wordt online gevonden op relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf
  • Verhoog het organisch verkeer naar jouw website
  • Verkondig jouw boodschap duidelijk met goede content
  • Blijf je concurrenten voor
Direct aan de slag
Wedigify
Wedigify

SEO optimalisatie is een kosteneffectieve marketingbenadering

In vergelijking met paid per click marketing heeft zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachinemarketing een hogere ROI met lagere kosten per conversie. Het implementeren van een strategie om een groter publiek te bereiken met minder uitgegeven euro's, is hoe we vertrouwen en klantensucces opbouwen.

Meer weten over seo optimalisatie

Meer verkeer tegen lagere kosten.

Hoewel zoekmachine optimalisatie (SEO) in eerste instantie meer tijd vraagt om resultaten te genereren in vergelijking met een paid per click marketing campagne, bespaart zoekmachine optimalisatie (SEO) in de loop van de tijd geld. Waarbij voor paid per click marketing continue betalingen vereist zijn om clicks en verkeer te genereren is dit bij zoekmachine optimalisatie (SEO) niet het geval.

Voor seo optimalisatie gebruiken wij de volgende tools

  • Ahrefs logo
  • Google Analytics logo
  • Google Search Console logo
  • Semrush logo

Aan de slag gaan met seo optimalisatie?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Wij hebben alles in huis om dit mogelijk te maken. Zin om eens te sparren? Wij maken graag kennis met jouw ideeën en online uitdagingen.

Marc van Willigen
Marc van Willigen
E-commerce specialist
contact

Projecten waar we trots op zijn

Hierbij een aantal projecten waar we trots op zijn. Projecten waarvan wij vinden dat ze succesvol zijn of voor ons een bijzondere uitdaging aan zat. (More coming soon)

Blogberichten Bekijk alle blogs

Lees hier onze e-commerce blogs, trends en tips.

Wedigify

Ook online groeien?

Wij maken graag kennis met jouw ideeën en online uitdagingen.

Maak een afspraak

Wat is SEO en SEO optimalisatie?

De SEO afkorting staat voor: Search Engine Optimization en heeft als doel jouw website hoger te ranken op specifieke zoekwoorden met als gevolg het genereren van meer verkeer.

Als SEO bureau uit Rotterdam optimaliseren wij SEO content voor onze klanten. Als wij SEO webteksten schrijven doen wij dit door middel van uitgedachte SEO strategieën en houden wij rekening met alle huidige SEO trends. Voordat wij beginnen aan de SEO optimalisaties stellen wij een stappenplan op. In dit SEO stappenplan komen onderdelen terug als: SEO linkbuilding, het daadwerkelijk schrijven van SEO content, technische SEO, locale SEO, een zoekwoordenonderzoek, een onderzoek waarin alle relevante SEO woorden in terug komen.

Lees hier onze blog over 8 veelgemaakte SEO fouten en onze blog hoe je Google Search Console inzet om je SEO te verbeteren

W Hoe kunnen we je helpen?