Ontdek hoe onze SEO-hefboomstrategie de omzet met 250% verhoogde voor Greenfield Fashions

Vergroot jouw online zichtbaarheid en succes

Verhoog jouw positie in zoekmachines en trek meer gekwalificeerd verkeer naar je website met onze gespecialiseerde SEO-aanpak. Door een combinatie van technische optimalisatie, contentstrategie en linkbuilding, helpen we jouw bedrijf om beter gevonden te worden en te groeien.

Technische SEO, de basis van online groei

Een solide technische basis is essentieel voor elke succesvolle SEO-strategie. Dit omvat het optimaliseren van de laadsnelheid van je website, het zorgen voor mobiele compatibiliteit, en het oplossen van crawlproblemen. Door deze technische aspecten aan te pakken, zorgen we ervoor dat zoekmachines jouw site effectief kunnen indexeren, wat de weg vrijmaakt voor verbeterde zichtbaarheid en verkeer.

Het belang van CMS-specifieke SEO optimalisatie

Het maximaliseren van SEO-potentieel vereist niet alleen algemene kennis van zoekmachineoptimalisatie, maar ook diepgaand inzicht in het Content Management Systeem (CMS) waarop jouw website draait. Als specialisten in zowel Magento als Shopify, benutten we de unieke functies en mogelijkheden van deze platforms om jouw webshop een voorsprong te geven in de zoekresultaten. Magento en Shopify hebben elk hun specifieke SEO-voordelen en -uitdagingen waardoor we de functionaliteiten optimaal kunnen inzetten van het desbetreffende CMS.

Patrick
SEO-consultant

Neem contact op en laten we bekijken hoe we jouw zichtbaarheid en omzet kunnen vergroten.

Uv-fashions | Wedigify

"Wedigify heeft onze webshop flink onder handen genomen en we zijn weer helemaal up-to-date met de nieuwste Magento-versie en het alom geprezen Hyvä-template. Door omstandigheden hebben we zelf weinig kunnen ‘meehelpen’ in de diverse stadia van ontwikkeling tot aan de livegang. Echter was dit geen probleem. Wedigify heeft alles proactief opgepakt en, indien er knelpunten waren, altijd in goed overleg bepaalde knopen doorgehakt. Kennis van zaken; en zoals ze in Rotterdam zeggen: niet lullen maar poetsen!"

Sjoerd Muijser

Uv-fashions

Datagedreven aanpak

Onze strategieën zijn gebaseerd op diepgaande analyse en real-time data, gericht op meetbare resultaten.

Persoonlijke aanpak

Elk SEO-plan is op maat gemaakt, afgestemd op de unieke behoeften en doelen van jouw bedrijf.

Transparante rapportage

Duidelijke, begrijpelijke rapporten houden je op de hoogte van jouw voortgang en successen.

Laten we kennismaken.

Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe we samen jouw e-commerce ambities kunnen realiseren.