Online personalisatie

Creëer gepersonaliseerde klantervaringen door inzichten vanuit data. Verhoog online conversie met behulp van marketing automation door data te combineren met technologie, het maken van klantsegmenten en het tonen van gepersonaliseerde content op het juiste moment in de klantreis.

  Waarom kiezen voor online personalisatie?
 • Maak je e-mails, Facebook campagnes en Google Ads relevanter en persoonlijker
 • Maak gebruik van machine learning
 • Verhoog je conversie met actiegerichte campagnes
Direct aan de slag
Image Description
Image Description
Wedigify
Wedigify

Verbeter je conversie door online personalisatie

Online personalisatie is een onderdeel van het conversie optimalisatie proces, maar gaat verder dan alleen het wegnemen van obstakels. Online personalisatie vergroot het vertrouwen in het merk of bedrijf en leidt tot een betere gebruikerservaring.

Meer weten over online personalisatie

Hoe werkt personalisatie precies?

Online personalisatie is het proces waarbij een webshop aangepast wordt aan de individuele behoeften en voorkeuren van een gebruiker. Dit kan worden gedaan door middel van het verzamelen van informatie over de gebruiker, zoals hun zoekgeschiedenis, aankoopgeschiedenis, demografische gegevens en andere relevante informatie. Met deze informatie kan de website of app de gebruiker aanbiedingen, aanbevelingen en andere content tonen die specifiek gericht zijn op hun individuele interesses en behoeften. Het doel van online personalisatie is om de gebruiker een meer gepersonaliseerde en relevante online ervaring te bieden.

Voor online personalisatie gebruiken wij de volgende tools

 • Datatrics logo
 • Squeezely logo
 • Google Analytics logo

Meest gestelde vragen omtrent online personalisatie

Er zijn verschillende redenen waarom online personalisatie belangrijk kan zijn voor zowel gebruikers als bedrijven:

 • Verbeterde gebruikerservaring: Door content en aanbevelingen te tonen die specifiek gericht zijn op de individuele interesses en behoeften van een gebruiker, kan online personalisatie de gebruikerservaring verbeteren en ervoor zorgen dat gebruikers langer op een website of app blijven.
 • Meer relevante advertenties: Online personalisatie kan ook helpen om relevantere advertenties te tonen aan gebruikers, wat kan leiden tot een hogere conversieratio en een betere ROI voor bedrijven.
 • Verhoogde conversie: Door gebruikers content en aanbevelingen te tonen die specifiek op hun behoeften zijn afgestemd, kan online personalisatie helpen om de conversie te verhogen.
 • Verbeterde klanttevredenheid: Door gebruikers een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden, kan online personalisatie de klanttevredenheid verhogen.
 • Verhoogde inkomsten: Als gevolg van de verbeterde gebruikerservaring, de meer relevante advertenties en de hogere conversie, kan online personalisatie ook leiden tot een verhoging van de inkomsten voor bedrijven.

Aan de slag gaan met online personalisatie?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Wij hebben alles in huis om dit mogelijk te maken. Zin om eens te sparren? Wij maken graag kennis met jouw ideeën en online uitdagingen.

Marc van Willigen
Marc van Willigen
E-commerce specialist
contact
W Hoe kunnen we je helpen?