Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en sluit je aan bij ons team.

Digital marketing

Ontdek hoe Wedigify jouw merk kan transformeren met onze op maat gemaakte digitale marketingdiensten. Van het verbeteren van de zichtbaarheid met SEO en SEA tot het opbouwen van loyale klanten via social media en contentmarketing, wij hebben de expertise om de online aanwezigheid te vergroten. Onze data-gedreven aanpak zorgt voor meetbare resultaten, afgestemd op jouw unieke doelen.

Van data naar resultaat

Bij Wedigify transformeren we data in tastbare resultaten door een gepersonaliseerde businesscase en roadmap voor jouw unieke doelstellingen te ontwikkelen. Onze datagedreven aanpak identificeert de meest effectieve online marketingdisciplines specifiek voor jouw behoeften. Of je nu streeft naar meer merkbekendheid, hogere conversies, winstgevendheid of een geoptimaliseerde klantreis.

SEA

E-mailmarketing

Personalisatie

Digitale strategie

Marketplaces

Consultancy

CDP

Directe impact met meetbare resultaten

Wedigify staat voor een full-service digital marketingaanpak die jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tilt. Met onze ervaring in het uitvoeren van succesvolle campagnes over meer dan 100 projecten, gebruiken we bewezen strategieën die zijn afgestemd op jouw unieke bedrijfsdoelen. Onze datagedreven methodes en continue optimalisatieprocessen zorgen voor meetbare resultaten en een sterke ROI.

Kiezen voor Wedigify betekent samenwerken met een team dat toegewijd is aan jouw succes, door het gebruik van geïntegreerde marketingstrategieën die resoneren met jouw doelgroep en jouw merk onderscheiden van de concurrentie.

Iris
Digitale strateeg

Wil je je online aanwezigheid versterken en groeien met onze bewezen digitale marketingstrategieën?

van der Garde Tuinmeubelen | Wedigify

"Bij Van der Garde Tuinmeubelen zijn we enorm blij met de samenwerking met Wedigify, al vanaf het allereerste begin. Hun pragmatische aanpak en de directe communicatielijnen voelen alsof we echt samen aan hetzelfde doel werken. Ben je op zoek naar een partij met veel kennis, korte communicatielijnen en snel kunnen schakelen? Een absolute aanbeveling!"

Gerhard Heierman

van der Garde Tuinmeubelen

Geïntegreerde marketingstrategie

Een holistische benadering die alle (online) marketing disciplines combineert voor maximale impact.

Data-Gedreven besluitvorming

Onze strategieën zijn gebaseerd op data-analyse en KPI's om succes te waarborgen en ROI te optimaliseren.

Voortdurende optimalisatie

Continu testen en verbeteren van campagnes om prestaties te maximaliseren en aan te passen aan marktveranderingen.

Laten we kennismaken.

Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe we samen jouw e-commerce ambities kunnen realiseren.