Ontdek hoe onze SEO-hefboomstrategie de omzet met 250% verhoogde: download de whitepaper! Lees verder

Digital marketing

Met digital marketing zetten we een aanzienlijke stap verder dan online-marketing. Het doel van digital marketing is groei realiseren door loyale klanten creëren en verbinding te zoeken met jouw doelgroep. Waar online-marketing zich alleen focust op het realiseren van websitebezoekers.

Image Description
Image Description
Wedigify
Wedigify

Zoek de verbinding met jouw doelgroep

Met digital marketing zetten we een aanzienlijke stap verder dan online-marketing. Het doel van digital marketing is groei realiseren door loyale klanten creëren en verbinding te zoeken met jouw doelgroep.

Maximaliseer digitale groei

Wij helpen bedrijven o.a. met het behalen van doelstellingen. Dit doen wij door middel van een op maat online strategie. Onze digital marketing disciplines variëren van SEO, SEA, content, data, e-mail, social-media en nog veel meer. Wij vertalen jouw doelstellingen naar campagnes waarbij we loyale klanten creëren en verbinding zoeken met jouw doelgroep.

Voor gebruiken wij de volgende tools

 • Google Adwords logo
 • Google Analytics logo
 • Google Search Console logo
 • Google Shopping logo
 • Hotjar logo
 • Datatrics logo
 • Channelengine logo
 • Ahrefs logo
 • Sooqr logo
 • Copernica logo
 • Channable logo
 • Mailchimp logo
 • Instagram logo
 • Meta logo
 • Semrush logo

Meest gestelde vragen omtrent

Digital marketing is het gebruik van digitale kanalen, zoals social media, websites, e-mails en mobiele apps, om marketingboodschappen te verspreiden en om interactie te hebben met klanten. Digital marketing kan worden gebruikt om verschillende doelen te bereiken, zoals het genereren van leads, het verhogen van de naamsbekendheid van een merk en het verkopen van producten of diensten.

Er zijn verschillende redenen waarom een digitale strategie belangrijk is:

1 - Het helpt om je doelen te bereiken: Een digitale strategie kan helpen om je doelen te bereiken door middel van gerichte inspanningen op specifieke kanalen en doelgroepen.

2 - Het maakt het makkelijker om te meten: Een digitale strategie maakt het makkelijker om te meten wat werkt en wat niet, zodat je je inspanningen kunt aanpassen om beter te presteren.

3 - Het helpt om je tijd en middelen effectief in te zetten: Door een digitale strategie te hebben, weet je waar je tijd en middelen het beste kunt inzetten, zodat je de meeste waarde behaalt uit je inspanningen.

4 - Het kan helpen om je concurrenten voor te blijven: Door een digitale strategie te hebben, kun je ervoor zorgen dat je voor blijft lopen op je concurrenten door bijvoorbeeld een sterke aanwezigheid op sociale media te hebben of door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO).

5 - Het kan helpen om het vertrouwen van je doelgroep te winnen: Door een duidelijke digitale strategie te hebben, kun je ervoor zorgen dat je doelgroep weet wat ze van je kunnen verwachten en wat je voor hen kunt doen, wat kan helpen om hun vertrouwen te winnen.

In samenvatting is een digitale strategie belangrijk omdat het je helpt om gerichte inspanningen te doen om je doelen te bereiken, het makkelijker maakt om te meten wat werkt, je tijd en middelen effectief inzet en je concurrenten voor blijft. Het kan ook helpen om het vertrouwen van je doelgroep te winnen.

Er zijn verschillende manieren waarop digital marketing kan worden ingezet, zoals:

1 - Social media marketing: Het gebruik van sociale media om marketingboodschappen te verspreiden en interactie te hebben met klanten.

2 - E-mailmarketing: Het gebruik van e-mail om marketingboodschappen te versturen naar een lijst met abonnees.

3 - Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Het optimaliseren van een website om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te verschijnen.

4 - Zoekmachinereclame (SEA): Het plaatsen van betaalde advertenties in de zoekresultaten van zoekmachines.

5 - Contentmarketing: Het creëren en delen van relevante en waardevolle content om een duidelijke boodschap te communiceren en om interactie te hebben met klanten.

Het is belangrijk om een goede mix van digitale marketingstrategieën te gebruiken om het meeste uit je digital marketinginspanningen te halen. Het is ook belangrijk om te blijven testen en meten om te bepalen wat voor jouw doelgroep het beste werkt.

Aan de slag gaan met ?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Wij hebben alles in huis om dit mogelijk te maken. Zin om eens te sparren? Wij maken graag kennis met jouw ideeën en online uitdagingen.

Marc van Willigen
Marc van Willigen
E-commerce specialist
contact
W Hoe kunnen we je helpen?