Magento consultancy

Als Magento consultant vertegenwoordigen wij het belang van onze klanten. Hierbij geven wij objectief advies gebaseerd op 10+ jaar ervaring in zowel de B2B- als B2C-markt. Onze Magento consultants geven o.a. trainingen, workshops, helpen bij het opstellen van een e-commerce roadmap of ontdekken nieuwe functies die tijd en geld besparen.

    Waarom kiezen voor magento 2 consultancy?
  • Vertegenwoordigt het klantbelang
  • Objectief (technisch) advies gebaseerd op 10+ jaar ervaring
  • Ontdek nieuwe functies die tijd en geld besparen
  • Opstellen van een e-commerce roadmap
  • Trainingen & workshops
Direct aan de slag
Image Description
Image Description
Wedigify
Wedigify

Bruggenbouwer tussen klant en bureau

Onze Magento onsultants fungeren als bruggenbouwer tussen de klant en bureau. Vaak merken we dat er eenzijdige discussies wordt gevoerd door gebrek aan kennis of ervaring. Hierdoor worden niet altijd de juiste keuzes gemaakt wat aan het einde van de rit tijd en geld kost. Dit is zonde en kan voorkomen worden. Benieuwd hoe wij dit doen?

Meer weten over magento 2 consultancy

Ontdek nieuwe functies die tijd en geld besparen

Magento is een zeer uitgebreid software pakket met oneindig veel mogelijkheden, daarnaast bestaan er ook tal van plugins / modules die een hoop maatwerk kunnen voorkomen. Uit onze ervaringen blijkt dat bedrijven die met Magento werken niet alle functionaliteiten benutten wat zonde is. Daarnaast kunnen bepaalde functionaliteiten en processen ook zorgen voor efficiëntie, waardoor werkzaamheden een stuk sneller en gemakkelijker uitgevoerd kunnen worden.

Aan de slag gaan met magento 2 consultancy?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Wij hebben alles in huis om dit mogelijk te maken. Zin om eens te sparren? Wij maken graag kennis met jouw ideeën en online uitdagingen.

Marc van Willigen
Marc van Willigen
E-commerce specialist
contact
W Hoe kunnen we je helpen?