Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en sluit je aan bij ons team.
Case

Van der Garde kiest Wedigify als technische no-nonsense partner

Ontdek hoe Van der Garde Tuinmeubelen, een toonaangevende naam in de tuinmeubelindustrie, samenwerkte met Wedigify om hun Magento platform te migreren. Gericht op een no-nonsense en snelle aanpak, realiseerde dit partnerschap aanzienlijke verbeteringen in efficiëntie en klantbeleving, waardoor Van der Garde zijn online aanwezigheid kon versterken met hetzelfde budget.
Wie is van der Garde Tuinmeubelen?

Van der Garde Tuinmeubelen is al meer dan 70 jaar een begrip in buitenleven en design. Met veel toewijding en liefde voor het vak bieden zij een indrukwekkende reeks aan tuinmeubelen die hun passie en deskundigheid weerspiegelen. Hun collectie varieert van moderne ontwerpen tot klassieke comfort, waardoor ze aan verschillende smaken en budgetten tegemoetkomen. Of klanten nu op zoek zijn naar een complete tuinset, stijlvolle loungesets, of individuele stukken zoals tuinstoelen, tuinbanken of tuintafels, Van der Garde biedt een uitgebreid assortiment om elke tuin of balkon om te toveren tot een serene toevluchtsoord.

De opdracht
Van der Garde Tuinmeubelen was op zoek naar een no-nonsense technische partner die het Magento platform kon verbeteren zonder de gebruikelijke overhead en complexiteit. Ze zochten een partij die snel kon schakelen, directe communicatie bood en concrete resultaten leverde binnen hetzelfde budget. Het doel was om meer impact te maken met hun bestaande middelen, door een efficiëntere en effectievere aanpak in de doorontwikkeling van hun e-commerce platform.
Onze aanpak
Wedigify werd geselecteerd als de technische partner vanwege hun uitgebreide kennis van Magento en de mogelijkheid meer impact te maken met hun huidige budgetten. De aanpak begon met een gedetailleerde analyse van het huidige platform om knelpunten en kansen voor verbetering te identificeren. Vervolgens werden strategieën geïmplementeerd voor het verbeteren van de gebruikersinterface, het versnellen van de websiteprestaties en het integreren van geavanceerde functies om de online klantreis te verrijken.

De samenwerking tussen Van der Garde Tuinmeubelen en Wedigify leidde tot significante kostenbesparingen en verbeteringen in het Magento platform. De website werd geüpdatet naar de nieuwste Magento versie, het platform werd sneller en klantvriendelijker, wat o.a. resulteerde in een hogere conversiepercentage en daarmee de verkoopprestaties. De verbeterde website bood klanten een naadloze navigatie, snellere laadtijden en een meer aantrekkelijke productpresentatie, wat bijdroeg aan een sterker merkimago.
Review van: van der Garde Tuinmeubelen
"Bij Van der Garde Tuinmeubelen zijn we enorm blij met de samenwerking met Wedigify, al vanaf het allereerste begin. Hun pragmatische aanpak en de directe communicatielijnen voelen alsof we echt samen aan hetzelfde doel werken. Ben je op zoek naar een partij met veel kennis, korte communicatielijnen en snel kunnen schakelen? Een absolute aanbeveling!"
Gerhard Heierman
Ga terug naar overzicht

Laten we kennismaken.

Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe we samen jouw e-commerce ambities kunnen realiseren.