Ontdek hoe onze SEO-hefboomstrategie de omzet met 250% verhoogde: download de whitepaper! Lees verder

Van der Garde kiest Wedigify als technische no-nonsense partner

Ontdek hoe Van der Garde Tuinmeubelen, een toonaangevende naam in de tuinmeubelindustrie, samenwerkte met Wedigify om hun Magento platform te migreren. Gericht op een no-nonsense en snelle aanpak, realiseerde dit partnerschap aanzienlijke verbeteringen in efficiëntie en klantbeleving, waardoor Van der Garde zijn online aanwezigheid kon versterken met hetzelfde budget.

Image Description
Image Description
Wedigify

Lees hieronder welke resultaten deze case heeft opgebracht voor van der Garde.

Wie is de klant?

Van der Garde Tuinmeubelen is al meer dan 70 jaar een begrip in buitenleven en design. Met veel toewijding en liefde voor het vak bieden zij een indrukwekkende reeks aan tuinmeubelen die hun passie en deskundigheid weerspiegelen. Hun collectie varieert van moderne ontwerpen tot klassieke comfort, waardoor ze aan verschillende smaken en budgetten tegemoetkomen. Of klanten nu op zoek zijn naar een complete tuinset, stijlvolle loungesets, of individuele stukken zoals tuinstoelen, tuinbanken of tuintafels, Van der Garde biedt een uitgebreid assortiment om elke tuin of balkon om te toveren tot een serene toevluchtsoord.

van der Garde

Lees hieronder welke strategie we hebben gekozen en hoe dit heeft bijgedragen aan de groei van van der Garde.

Van der Garde Tuinmeubelen was op zoek naar een no-nonsense technische partner die het Magento platform kon verbeteren zonder de gebruikelijke overhead en complexiteit. Ze zochten een partij die snel kon schakelen, directe communicatie bood en concrete resultaten leverde binnen hetzelfde budget. Het doel was om meer impact te maken met hun bestaande middelen, door een efficiëntere en effectievere aanpak in de doorontwikkeling van hun e-commerce platform.

Wedigify werd geselecteerd als de technische partner vanwege hun uitgebreide kennis van Magento en de mogelijkheid meer impact te maken met hun huidige budgetten. De aanpak begon met een gedetailleerde analyse van het huidige platform om knelpunten en kansen voor verbetering te identificeren. Vervolgens werden strategieën geïmplementeerd voor het verbeteren van de gebruikersinterface, het versnellen van de websiteprestaties en het integreren van geavanceerde functies om de online klantreis te verrijken.

De samenwerking tussen Van der Garde Tuinmeubelen en Wedigify leidde tot significante verbeteringen in het Magento platform. De website werd geupdate naar de nieuwste Magento versie, het platform werd sneller en klantvriendelijker, wat o.a. resulteerde in een hogere conversiepercentage en daarmee de verkoopprestaties. De verbeterde website bood klanten een naadloze navigatie, snellere laadtijden en een meer aantrekkelijke productpresentatie, wat bijdroeg aan een sterker merkimago.

De toekomstige samenwerking tussen Van der Garde Tuinmeubelen en Wedigify richt zich op continue verbetering en innovatie van het Magento platform. Dit omvat het implementeren van nieuwe functies en technologieën om de gebruikerservaring verder te verbeteren, het optimaliseren van de website voor mobiele apparaten en het benutten van data om de klantreis te personaliseren en te verbeteren. Samen blijven we ons inzetten voor het aanbieden van een uitstekende online winkelervaring die de kwaliteit en van Van der Garde Tuinmeubelen weerspiegelt.

W Hoe kunnen we je helpen?