Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en sluit je aan bij ons team.
Case

Het bekende Nederlandse sieraden-merk ZINZI kiest voor Wedigify als technische partner

ZINZI, het gerenommeerde Nederlandse sieradenmerk, heeft in haar zoektocht naar een nieuwe technische partner technologische gekozen voor Wedigify als partner. In deze case nemen we je mee door het traject van samenwerking, uitdagingen, en de innovatieve oplossingen die hebben bijgedragen aan het versterken van ZINZI's online aanwezigheid.
Wie is Zinzi?

Zinzi is opgericht in 2003 en in 19 jaar uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi houdt van fun, fashion, vrouwelijk en betaalbare luxe! Bij Zinzi vindt u de mooiste zilveren en gouden sieraden en meest stijlvolle horloges. Zinzi heeft al jaren drie beste vriendinnen: Fatima Moreira de Melo, Lieke Martens en Kim Feenstra. De ambassadrices sieren bijna alle reclame-uitingen van Zinzi; bijvoorbeeld de grote billboards langs de snelweg, of advertenties in vooraanstaande bladen als Glamour en Linda!

De opdracht
ZINZI, een prominent Nederlands sieradenmerk, stond voor de uitdaging om hun online aanwezigheid en e-commerce platform te verbeteren. Ze zochten naar een technische partner die niet alleen het Magento platform kon doorontwikkelen maar ook snel en pragmatisch kon schakelen. De focus lag op het vinden van een partij met de juiste expertise en ervaring om te voldoen aan hun specifieke behoeften en om de online winkelervaring voor hun klanten te verbeteren.
Onze aanpak
Wedigify werd gekozen als technische partner vanwege hun diepgaande kennis van Magento en bewezen staat van dienst in het leveren van effectieve e-commerce oplossingen. De aanpak was tweeledig: ten eerste, een grondige analyse van het bestaande Magento platform om gebieden voor verbetering te identificeren, en ten tweede, het implementeren van een reeks gerichte upgrades en optimalisaties. Dit omvatte het verbeteren van de gebruikerservaring, het verhogen van de snelheid van de website, en het integreren van nieuwe functies die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van ZINZI.

De samenwerking tussen ZINZI en Wedigify leidde tot aanzienlijke verbeteringen in het Magento platform. Klanten van ZINZI ervaren nu een vlottere, snellere en meer intuïtieve online winkelervaring. De verbeteringen hebben geleid tot hogere conversiepercentages en een toename van de algehele verkoopprestaties. De snelle en pragmatische aanpak van Wedigify in het oplossen van problemen en het implementeren van oplossingen heeft ZINZI geholpen om snel te reageren op marktveranderingen en klantbehoeften.
Ga terug naar overzicht

Laten we kennismaken.

Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe we samen jouw e-commerce ambities kunnen realiseren.