Ontdek hoe onze SEO-hefboomstrategie de omzet met 250% verhoogde: download de whitepaper! Lees verder

Organische omzet verhoogd met 250% d.m.v. onze hefboomstrategie

In onze recente case voor klant Greenfield Fashion hebben we de 'Hefboomstrategie' toegepast, een unieke aanpak die SEO en CRO combineert om niet alleen verkeer te verhogen maar ook de conversie te optimaliseren. Door deze methodiek creëren we een vermenigvuldigend effect waarbij elke toename in organisch verkeer leidt tot een exponentiële stijging in conversies.

Image Description
Image Description
Wedigify

Lees hieronder welke resultaten deze case heeft opgebracht voor Greenfield Fashion.

+ 172%
(Organische) Conversie
+ 250%
(Organische) Omzet
+ 50%
(Organische) Verkeer
+ 24
Domeinautoriteit

Wie is de klant?

Greenfield Fashion, een gevestigd modebedrijf met 30 jaar ervaring, staat bekend om zijn diverse en trendy collecties dames- en herenkleding. Met winkels in Waddinxveen en Gouda biedt Greenfield een breed scala aan stijlen voor elke smaak, met meer dan 60 merken zoals Ambika, G-Star, en Tommy Jeans. Greenfield's unieke aanpak is het combineren van verschillende merken om persoonlijke stijlen te creëren, aangemoedigd door hun actieve sociale media aanwezigheid. De winkelervaring bij Greenfield is warm en persoonlijk, met een nadruk op klanttevredenheid en een gezellige familiesfeer.

Greenfield Fashion

Download whitepaper


Ik ga ermee akkoord relevante e-mails van Wedigify te ontvangen. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze e-mails en de data wordt verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.
W Hoe kunnen we je helpen?