Slimme productaanbevelingen door AI van Google

Lees in deze case hoe wij voor Shuz het conversiepercentage verdubbelde en online groei hebben gerealiseerd door gebruikte te maken van de Google Recommendations AI

Shuz
Image Description
Image Description
Wedigify

Wie is de klant?

De geschiedenis van SHUZ begint bij het ontstaan van het bedrijf dat altijd binnen de familie is gebleven. Meer dan tien jaar geleden had Peter Schmit de beslissende invloed op de bedrijfsstrategie en had hij ten minste drie winkels in zijn bezit. Op dit moment staan de twee zonen, Wilmar en Marcel, aan het roer en bouwen zij SHUZ verder op de kennis en ervaring die zij over de jaren hebben opgedaan. Zij zijn bekend met de dynamiek binnen een familiebedrijven als Van Bommel en kunnen hier goed mee samenwerken. Ben jij geïnteresseerd om te werken binnen het bedrijf? Neem dan gerust een kijkje op de vacature pagina.

Lees hieronder welke strategie we hebben gekozen en hoe dit heeft bijgedragen aan de groei van Shuz.

Het implementeren van productaanbevelingen op basis van de Google Recommendations AI en het tonen op de productdetailpagina.

Google Recommendations AI maakt gebruik van ervaringen uit Google Ads, Google Search, YouTube en expertise in machine learning om gepersonaliseerde aanbevelingen te leveren die passen bij de smaak en voorkeuren van elke klant op alle contactpunten.

Lees hieronder welke resultaten deze case heeft opgebracht voor Shuz.

+ 25%
Conversiepercentage

Bij de groep consumenten waarbij de productaanbevelingen werden getoond.

+ 2.55%
Gemiddelde orderwaarde

Bij de groep consumenten waarbij de productaanbevelingen werden getoond.

+ 5%
Meer add-to-cart events

Bij de groep consumenten waarbij de productaanbevelingen werden getoond.

W Hoe kunnen we je helpen?