Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en sluit je aan bij ons team.
/assets/employees/marc_wedigify.jpg | Wedigify

E-commerce specialist

Magento consultancy door Wedigify: strategie & succes voor jouw Magento webshop

Bij Wedigify, een full-service e-commerce bureau uit Rotterdam, begrijpen we dat succes in e-commerce niet alleen een kwestie is van een product online zetten en hopen op het beste. Het is de wetenschap die strategische planning, diepgaand inzicht in klantgedrag, en een stabiel en flexibel platform vereist. Daarom zijn we trots op onze expertise in Magento consultancy, een domein waarin we reeds meer dan 13 jaar ervaring opgebouwd hebben voor merken, retailers, groothandels, en zowel B2C als B2B sectoren.

Waarom Magento?

Magento / Adobe Commerce staat bekend om zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en vele functionaliteiten. Het is een platform dat e-commerce websites van elke omvang kan ondersteunen, van beginnende ondernemingen tot grote multinationale ondernemingen. Magento kan behoorlijk complex zijn, en zonder de juiste kennis en begeleiding is het uitdagend om het maximale uit je webshop te halen. Dat is een gemiste kans, en precies waarom wij van Wedigify het verschil kunnen maken.

Onze aanpak

Bij Wedigify geloven we dat elke webshop uniek is, met zijn eigen uitdagingen, doelgroepen en doelen. Onze Magento consultancy diensten zijn daarom op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. We beginnen met een analyse van je huidige online kanalen, marktpositie, en doelstellingen. Van daaruit ontwikkelen we een strategisch plan dat niet alleen gericht is op het verbeteren van de prestaties van je website, maar ook op het optimaliseren van de gebruikerservaring en het maximaliseren van conversies.

Strategie en Succes: een datagedreven benadering

Data is het hart van alles wat we doen bij Wedigify. Onze beslissingen zijn gebaseerd op harde cijfers, gedetailleerde analyses, en diepgaande inzichten in hoe klanten met jouw webshop interageren. Dit stelt ons in staat om gepersonaliseerde, effectieve strategieën te ontwikkelen die leiden tot meetbaar succes. Of het nu gaat om het verfijnen van je SEO-strategie, het verbeteren van de laadsnelheid van pagina's, of het personaliseren van de winkelervaring, we zorgen ervoor dat elke actie is afgestemd op het bereiken van je bedrijfsdoelstellingen.

Expertise zonder ingewikkeld jargon

Bij Wedigify weten we dat niet iedereen een technisch expert is, en dat is prima. Onze consultancy diensten zijn ontworpen om toegankelijk en begrijpelijk te zijn voor iedereen, ongeacht je technische kennis. We leggen complexe concepten op een eenvoudige manier uit, zonder afbreuk te doen aan de diepte of kwaliteit van onze adviezen. Ons doel is om jou in staat te stellen geïnformeerde beslissingen te nemen over je e-commerce strategie, met ons als je vertrouwde partner.

Samen bouwen aan jouw succes

Bij Wedigify gaat het niet alleen om het leveren van consultancy diensten. Het gaat om het opbouwen van een partnerschap met onze klanten. We zijn toegewijd aan jouw succes en werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat je webshop niet alleen voldoet aan de huidige e-commerce standaarden, maar deze ook overtreft. Met onze expertise in Magento en onze passie voor e-commerce, zijn we de ideale partner om jouw webshop naar het volgende niveau te tillen.

Begin vandaag nog met Wedigify!

Met meer dan 13 jaar ervaring in Magento consultancy en een bewezen staat van dienst in het behalen van resultaten, zijn we klaar om jouw e-commerce ambities werkelijkheid te maken.
Ga terug naar overzicht

Laten we kennismaken.

Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe we samen jouw e-commerce ambities kunnen realiseren.